Israel Next

Israel Next’s vision är global. Vi önskar nå ut genom information, utbildning och skapa medvetenhet om Israel; dess historia, nutid och framtid. En huvudprioritering är att ta med unga personer som du till Israel för att erbjuda en upplevelse av landet och folket och undervisa på plats. Det gemensamma målet för allt Israel Next’s arbete är att öka din förståelse och ditt engagemang för Israel.

Vi tror att det är helt avgörande, både för kyrkans och Israels skull, att nästa generation kopplar samman med folket och landet där vår tro började och att vi ställer oss skuldra mot skuldra med Israel och det judiska folket. Israel Next vill skapa engagemang och stöd för Israel också utanför kyrkans väggar. Vi tror att Israels sak gäller alla och att support för henne är logiskt och en moralisk skyldighet för var och en.

Israel Next släpper varje vecka ett nytt podcast-avsnitt. Genom tal, undervisning och intervjuer så berör de ämnen som historia, kultur, politik, samhällsinfo, religion, arkeologi, vardagsliv m.m. Med andra ord allt från Abraham till Netanyahu, från stenar till nanoteknologi.

Lyssna via hemsidan, Spotify eller där poddar finns!

Israel Next podcast

Den här hemsidan använder cookies för att erbjuda dig bästa möjliga upplevelse av webbsidan